DISCULPI.

Som un estudi de disseny gràfic i animació format per la Carla Elias i l'Àngels Pinyol. La nostra missió és crear dissenys que comuniquin. Construïm identitats a partir del disseny de diferents aplicacions, utilitzant colors, tipografies i elements gràfics (tan estàtics com en moviment) que atorguen una personalitat única i especial a cada projecte.

www.disculpi.cat
hola@disculpi.cat

Carla Elias Torras - DISCULPI. Estudi de disseny gràfic i multimèdia de Vilafranca del Penedès

Carla Elias.

Des de petita els meus pares em van iniciar en el món artístic, la meva mare amb els pinzells i el meu pare amb la música. Sempre em va cridar l’atenció tot el que es pot definir com a una activitat creativa, que amb els anys descobreixo que inclou més i més coses. Però en l’adolescència em va començar a interessar la natura, especialment el mar, i això em va portar a fer la carrera de Biologia Ambiental.

"El món artístic em crida l'atenció."

Quan estava acabant la carrera vaig descobrir que el Disseny Gràfic i, especialment, el disseny de la informació, podria ser una disciplina que podia unir el vessant científic que havia après durant la carrera de biologia i la meva curiositat per l’art, la il·lustració, el disseny i el món de la divulgació.

Així que vaig cursar un CFGS en Gràfica Audiovisual, a EMA Arsenal, que em va obrir les portes a aquest nou món del disseny. Després vaig començar a treballar en una productora de contingut audiovisual.

Vaig guanyar una beca per poder cursar un màster en Disseny Gràfic de la Informació i Media Branding al IED Barcelona, on vaig tenir l’oportunitat d’aprendre de grans professionals com Hernán OrdoñezJaime Serra, David Espluga, l’equip creatiu de la FOX (Espanya) i el Director D’Art de la Turner, Diego Fernández, entre d'altres.

Exploradora Gràfica a Disculpi Studio.
carla@disculpi.cat

angelspinyol disculpistudio design 300x300 - DISCULPI. Estudi de disseny gràfic i multimèdia de Vilafranca del Penedès

Àngels Pinyol.

D'infant vaig passar moltes estones dibuixant per pur plaer, eren els millors moments del dia. Trobar una professió on pogués aplicar el que m'agradava va ser tot un encert!

Aquesta és la principal raó per la que m’he acabat dedicant a fer projectes gràfics i visuals.

"La comunicació visual, el meu millor passatemps."

Després d'acabar Batxillerat de les Ciències i la Salut, vaig cursar el Grau en Comunicació Visual i Disseny Gràfic al Centre Universitari de Disseny de Barcelona, BAU. Més tard, en veure que allò sí que era lo meu vaig fer també un Màster en Edicions Digitals, al mateix centre. També vaig començar a estudiar Psicologia a la UOC. Actualment, soc dissenyadora freelance i professora tant a l'Escola d'Art i Disseny Llotja com a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

M’apassiona expressar un pensament a través del disseny. Per exemple exposar quins serveis ofereix una marca a través del seu Logotip i Web.

Durant aquests últims anys he executat nombrosos projectes relacionats amb el Disseny Gràfic i el món de la Comunicació. He treballat per museus, administració pública, estudis de disseny i empreses tecnològiques.

Amb la Carla ens coneixem arran de compartir una mateixa passió. Tant és així que ens hem animat a llençar-nos a crear el nostre propi projecte.

Aventurera Visual a Disculpi Studio.
angels@disculpi.cat