Política de galetes

Les galetes són petits fitxers de dades que s'instal·len a l'ordinador o dispositiu mòbil de l'Usuari i que permeten que sigui el propi Usuari qui emmagatzemi o recuperi la informació que genera la seva activitat a la xarxa, ja sigui a través del seu ordinador o d'un dispositiu mòbil. D'aquesta manera es millora i personalitza l'experiència de l'usuari amb la pàgina web i els serveis que ofereix.

Durant l'accés i la navegació a la pàgina web o mitjançant l'ús de l'aplicació mòbil, Disculpi Studio pot emmagatzemar o registrar les adreces IP, les preferències de l'Usuari o el tipus de dispositiu utilitzat amb finalitats estadístiques en relació amb el nombre de visites o trànsit de la pàgina web, així com per oferir una experiència de navegació més personalitzada, o recordar les dades per iniciar la sessió fins i tots a diferents dispositius.

Aquest lloc web o l'aplicació mòbil de Disculpi Studio pot utilitzar les següents galetes, ja siguin pròpies o de tercers autoritzats:

  • Galetes tècniques: són necessàries per al correcte funcionament de la pàgina web. Aquestes galetes es memoritzen i només tenen una validesa temporal. Aquestes galetes no enregistren de manera permanent cap informació al disc dur de l'ordinador i són bàsiques per controlar el trànsit i la comunicació de dades, iniciar la sessió o realitzar el procés de compra, entre altres funcions.
  • Galetes funcionals: l'objectiu principal de les galetes de navegació és, d'una banda, evitar la recepció de recomanacions no afins als vostres interessos i, de l'altra, oferir propostes comercials adreçades i personalitzades, com ara la llengua que heu triat o les cerques anteriors de les vostres destinacions.

Aquestes galetes de navegació basen la seva utilitat en el seguiment temporal de la navegació per Internet. L'Usuari té la possibilitat d'eliminar aquest tipus de galetes abans d'iniciar la navegació per altres pàgines del lloc web.

  • Galetes d'anàlisi o estadístiques: les galetes estadístiques permeten conèixer el nivell de recurrència dels nostres visitants i els continguts que resultin més interessants. D'aquesta manera podem concentrar els nostres esforços a millorar les àrees més visitades i fer que l'Usuari trobi més fàcilment el que busca.

Disculpi Studio pot utilitzar la informació de la vostra visita per fer avaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònimes, així com per garantir la continuïtat del servei o per fer millores als seus llocs web. Aquesta informació no s'utilitzarà amb cap altra finalitat. Disculpi Studio pot utilitzar galetes d'anàlisi de tercers.

  • Galetes publicitàries: permeten que els anuncis que apareixen a la nostra pàgina web o a altres pàgines siguin més personalitzats i ajustats a les vostres preferències, basant-nos, per exemple, en les vostres cerques de destinacions o altres costums de navegació. Disculpi Studio pot utilitzar galetes publicitàries de tercers.
  • Galetes de geolocalització: permeten conèixer la localització de l'Usuari, previ consentiment, per permetre la prestació de determinats serveis o personalitzar l'experiència de l'usuari (per exemple, trobar l'aeroport més proper).
  • Web beacons: Disculpi Studio pot utilitzar per sí mateix o a través de tercers web beacons, és a dir, petites imatges gràfiques que permeten identificar si la visualització d'un anunci determinat ha permès la realització d'una reserva, de manera que sigui possible monitoritzar els resultats de les pàgines web d'afiliats, així com per a anàlisis estadístiques.
  • Píxel tags: aquesta tecnologia permet fer un seguiment del comportament de l'Usuari tant a la pàgina web com als correus electrònics.

Totes les galetes de Disculpi Studio les podeu veure des del vostre navegador en qualsevol moment i eliminar-les.

Disculpi Studio també utilitza Local Storage, o emmagatzematge local, per recopilar i emmagatzemar informació personal de manera local al dispositiu de l'Usuari mitjançant la tecnologia HTML5, de manera que, fins i tot després de tancar el navegador, es poden recuperar les dades. Per bé que el funcionament és semblant al d'una galeta, Local Storage presenta algunes diferències, ja que pot ocupar més espai, la informació emmagatzemada no s'envia al servidor a cada petició i no té caducitat, per la qual cosa s'haurà d'eliminar expressament.

Gestió de galetes

Podeu configurar el navegador perquè accepti o rebutgi per defecte totes les galetes o perquè aparegui un avís a la pantalla quan es rebi una galeta i decidir en cada moment si es copia o no al disc dur. Per fer-ho, us suggerim que consulteu la secció d'ajuda del navegador per saber com es canvia la configuració en ús. També podeu utilitzar eines de bloqueig de galetes de rastreig del tipus "do not track".

També podeu revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a l'ús de galetes per part de Disculpi Studio configurant el navegador en els termes que s'enumeren a continuació:

Si feu servir el Microsoft Internet Explorer, a l'opció de menú Eines, seleccioneu Opcions d'Internet i aneu a Privadesa.

Si feu servir el Firefox per a Mac, a l'opció de menú Preferències, seleccioneu Privadesa, aneu a l'apartat Mostra galetes i, per al Windows, a l'opció de menú Eines, seleccioneu Opcions, aneu a Privadesa i després a Utilitza una configuració personalitzada per a l'historial.

Si feu servir el Safari, a l'opció de menú Preferències, seleccioneu Privadesa.

Si feu servir el Google Chrome, a l'opció de menú Eines, seleccioneu Opcions (Preferències a Mac), aneu a Opcions avançades, després aneu a l'opció Configuració de contingut de la secció Privadesa i finalment marqueu l'opció Galetes al quadre de diàleg Configuració de contingut.

Sense perjudici de la informació anterior, heu de tenir en compte que la desactivació de galetes pot afectar el correcte funcionament de determinades seccions de la pàgina web i de l'aplicació.