BEERCAT – Disseny de sis etiquetes per cerveses

BEERCAT - Disseny de sis etiquetes per cerveses

Les canícules, també anomenades Dog Days, són els dies més calorosos després del solstici d'estiu i és la època en la qual el sol del migdia està a la màxima altura possible de l'horitzó. En aquesta il·lustració hi ha un gos dibuixat, com a representació de Canícula.

barcelona-blonde-beercat-disculpi-studio-disseny-grafic-vilafranca-penedes-craftbeer

Barcelona Blonde té formes modernistes, trencadís i els colors del drac del Park Güell. Aquest disseny descriu perfectament l'energia que es viu a Barcelona, la ciutat modernista per excelència. Hi trobem dibuixat el drac del Park Güell com a representació del modernisme català i de Gaudí.

Com ens indica el seu nom, Black Irish, és una cervesa negra irlandesa. L'etiqueta és negra però amb tocs de colors, per descriure la vitalitat que desprèn. Apareix un Irish Pony com animal típic d'Irlanda.

further-westward-beer-beercat-disculpi-studio-disseny-grafic-vilafranca-penedes-craftbeer

El disseny de Further WestWard, amb algues, ones i colors marins, està inspirat amb les llargues travessies per transportar les cerveses pels oceans en vaixell. A sota l'aigua hi trobem un peix i sobre una roca un gat que té por a mullar-se.

la-segadora-beercat-disculpi-studio-disseny-grafic-vilafranca-penedes-craftbeer

La Segadora és un tribut a les dones collidores. Van tenir un paper fonamental durant les collites del blat. En aquesta il·lustració hi apareixen els camps daurats i marrons com a representació dels camps de blat i les nebuloses de color morat són el símbol del feminisme. Entre els camps també hi trobem volant una oreneta, símbol de la llibertat i del bon temps.

pa-i-roses-beercat-disculpi-studio-disseny-grafic-vilafranca-penedes-craftbeer

Inspirada en la Vaga del Pa i les Roses, realitzada per les dones obreres nortamericanes que van parar les fàbriques tèxtiles, en la primera dècada del segle XX, com a protesta contra les jornades interminables, els salaris miserables i les condicions inhumanes de treball. Els colors rosats volen rendir homenatge a totes aquelles dones que van lluitar per tenir una vida més digna! Les formes estridents fan referència aquella valentia que desprenien i la lleona la força de totes elles.